Diensten

Uw werkzaamheden zijn bij ons in ons zeer goede handen en worden op deskundige wijze en tegen een uitstekende prijs voor uw uitgevoerd.

 

Vraag dan ook direct informatie bij ons aan en wij zullen snel contact met u hieromtrent opnemen!

Deze nieuwe straaltechniek is optimaal doordat er onder lage druk met een mengsel van water en superfijn zand (Olivine) wordt gewerkt, die het te behandelende oppervlak polijst. Dit zorgt ervoor dat de originele kleur weer zichtbaar wordt en de structuur behouden blijft. Deze methode geeft nagenoeg geen stofoverlast of beschadigingen aan aangrenzende delen zoals glas en schilderwerk (deze methode wordt ook vaak toegepast door monumentenzorg). Dit heeft tevens als voordeel dat het voegwerk (mits in goede conditie) niet vernieuwd hoeft te worden.

 

Ook kunnen hier verflagen en graffiti mee verwijderd worden.

Met de juiste instellingen van water en temperatuur kunnen wij voor ieder gewenst resultaat zorgen. Met deze methode kan vaak een snel en hoog resultaat behaald worden op horizontale en verticale vlakken.

 

Ideaal voor het

verwijderen van:

– algen / mossen

– rubbersporen

– latexlagen

 

of reinigen van:

– gevels

– metselwerk

– klinkers / terrassen

 

Beide methodes zijn geheel milieuvriendelijk omdat er niet met chemicaliën wordt gewerkt.

Dit is het voegwerk plaatselijk herstellen of het voegwerk, waar nodig, uithakken en vervolgens weer in elke gewenste kleur en vorm aanbrengen. Het herstellen en repareren van beschadigd metselwerk, scheurvorming en vorstschades behoren dan ook zeker tot onze mogelijkheid.

Een terras of oprit van klinkers is mooi en je hebt er relatief weinig omkijken naar. Maar mos en algen kunnen voor een groene aanslag en gladheid zorgen en olie- of verfvlekken doen afbreuk aan de natuurlijke uitstraling. Schoonmaakonderhoud is van tijd tot tijd noodzakelijk, zeker na de wintermaanden, wanneer de klinkers er wat grauw en vuil bij liggen.

Het reinigen van uw dak is een proces waarin uw dak wordt schoongespoten door middel van een hogedrukspuit. Het reinigen zorgt ervoor dat uw dak weer wordt teruggebracht in de originele staat. Het reinigen geeft uw dak weer een goede uitstraling en verwijdert het vuil op uw dak. Hierdoor kan het vuil uw dak niet aantasten en heeft uw dak een langere levensduur.

Graffiti is voor eigenaren en omgeving een vervelend fenomeen. Dit is met een adequate aanpak in een handomdraai opgelost. Het direct verwijderen van graffiti werkt ontmoedigend. Door het aanbrengen van een antigraffiti coating is de graffiti een volgende keer makkelijker te verwijderen, waardoor er ook minder schade aan ondergrond ontstaat. Denk dus ook zeker aan preventief aanbrengen van een antigraffiti coating bij risicovolle objecten.

Het preventief behandelen is van groot belang voor een langdurige bescherming van gevels. Door het impregneren van de gevel zal deze beschermd zijn tegen algen/ mossen/ weersinvloeden. Vervuiling zal niet hechten aan de ondergrond waardoor dit langer schoon blijft. Een geïmpregneerde gevel heeft een grotere isolerende werking, omdat deze geen vocht meer op neemt. Zeker bij nieuwbouw is het aan te bevelen om de gevel te impregneren. Hier geldt dat de gevel schoner blijft en zoutuitslag wordt voorkomen. Zoutuitslag is de grote plaag voor veel nieuwbouw, doordat de gevel teveel water op kan nemen. Hierdoor worden de zouten uit de bakstenen en het voegwerk gedrukt. Door het impregneren krijgt water hier de kans niet toe, omdat het niet in de gevel kan dringen. De gevel is na het impregneren eenvoudig te reinigen. Het resultaat is dus een mooie strakke gevel zonder vervelende vlekken.

× Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?